Meie oma sädeinimene

Teisipäeval, 24. novembril peeti Uuemõisa lossis suurt tunnustamisüritust "Läänemaa tunnustab 2015." Korraga said tunnustuse kätte Läänemaa "Aasta isa", maakonna parimad sotsiaaltöötajad, noorsootöötajad ja sädeinimesed. 

 
 

Meie programmi "Sära silma!" eestvedaja Leini Vahtras sai sädeinimese tiitli! Läänlase artiklis, mida saab lugeda ka SIIT, oli iga sädeinimese juurde ära toodud ka vahva iseloomustus. Leini kohta oli kirjutatud nii:

Leinit on tihti märgata kas Lions klubiga pannkooke küpsetamas, Toidupangaga toitu kogumas, avalikel aruteludel sõna võtmas, riskilaste eest võitlemas, paljudel kultuuriüritustel, spordiradadel ja mujal. Ta on aktiivne kodanik ja usin vabatahtlik. 

Töökaaslane Hoovõtukeskusest räägib Leini kohta nii: "Ta on väga töökas ja alati hingega asja juures. Oskab ilmselt tänu pikkadele aastatele koolis noortega väga hästi suhelda - teab ja tunneb noorte probleeme ning oskab ja tahab tuge ning abi pakkuda. Mind hämmastas alati tema kõike jõudmine, aga ju vist nii ongi, et kes palju teeb, see palju jõuab ja tema kohta käib see ütlus küll sajaprotsendiliselt. Ta oskab hästi jagada oma aega erinevate projektide vahel. Oma olemuselt on ta väga rõõmsameelne ja särtsakas, temaga on väga lihtne suhelda ja alati leiab mõne jututeema millest rääkida.“ 

Oleme eelpoolöelduga väga nõus ja soovime Leinile veelkord palju õnne! :)

Ülalolev pilt on võetud Läänlase galeriist, mida saab vaadata SIIT