Meie tegemistest

Eelmisel nädalal toimusid mõningad olulised sündmused meie jaoks. Neljapäeval, 3. detsembril toimus Haapsalu Kutsehariduskeskuses Läänemaa koolijuhtide kohtumine, kus esinesid ettekandega ka meie projekti eestvedaja Leini Vahtras ja projekti ellukutsuja Koit Uus. Leini ja Koit andsid ülevaate "Sära silma!" tegevusest, rääkisid, mis on tehtud ja mis plaanis. Uue teenusena räägiti eKooli SMS-päevikust ja näidati eraldi koolide kaupa, kui paljude õpilaste puhul antud teenust vaja oleks. Sellest, mis siiani tehtud, saab lugeda SIIT.  

Haapsalu Linna Algkooli direktriss Malle Õiglas ütles, et ettekandest tuli kenasti välja, keda soovitakse oma koostööpartneriteks ja millised on ootused koolidele. Ta lisas, et koolijuhid aktsepteerisid, et "Sära silma!" võtab noorte jaoks teadlikult piisava aja ja see on väga oluline. Läbi ajafaktori ongi võimalik midagi üldse mõjutada.

Laupäeval, 5. detsembril toimus LC Haapsalu Valge Daami, Haapsalu Rotary Klubi ja Haapsalu linna eestvedamisel jõulukontsert KLAVERILOOMAD "Lumised lood." Kontsert oli täis muusikat, lõbusaid jutte ning joonistamist. Klaveriloomadest jutustasid, musitseerisid ning joonistasid Katri Rebane, Kerstin Hallik ning Peeter Rebane. Sellist jõulupidu korraldati oma linna lastele juba teist aastat. Kutsed saadeti lasteaedade, koolide ja linnavalitsuse sotsiaalosakonna poolt väljavalitutele. 

Meie programmi noored olid kontserdi läbiviimisel suureks abiks. Vabatahtlikena kontrollisid nad kutseid ja pileteid ning jagasid igale lapsele kingikoti. Haapsalu Linnavalitsuse sotsiaalosakonna töötaja Krista Levina sõnul olid meie noored hästi tublid, asjalikud ja said väga hästi hakkama. Nendega jäädi väga rahule. 

Sellel nädalal toimub meil aga juba jõulupidu!