Kuidas me jõule ja vana-aasta lõppu tähistasime

Aasta 2016 hakkab lõppema. Jagame teiega ka pildikesi sellest, kuidas oma noorte ja mentoritega jõule tähistasime ja vana-aastat ära saatsime. 

19. detsembril kogunesid meie noored ja mentorid Haapsalu Põhikooli köögiklassi, et seal üheskoos piparkooke küpsetada ja muid pidulaua toite valmistada. Omatehtud hõrgutistega kaeti uhke laud, mille taga siis ühiselt jõulusöömat nauditi. Näitame siinkohal läbi piltide, millega meie tublid noored siis hakkama said:

2.jpg

29. detsembril saatsime aga 2016 üheskoos bowlingut mängides ära. Vanalinna Bowlingus oleme varemgi käinud ja seal meile väga meeldib. Noored mängisid väga hoogsalt ja olid väga tublid! Peale mängu oli aeg keha kinnitada ning lasta pitsal hea maitsta. Mõnus oli üheskoos aega veeta :)

MTÜ Hoovõtukeskus soovib kõigile rahulikku vana-aasta lõppu! Meeldivate kohtumisteni uuel aastal! :)