Uus õppeaasta on alanud!

Juba paar nädalat on käimas uus, 2016-2017 õppeaasta ja seoses sellega oleme ka meie vaikselt kogu aeg toimetanud. Eelmise nädala kolmapäeval, 21. septembril kohtusime "Sära silma!" mentoritega Haapsalu Kultuurikeskuses, kus rõõmustasime "vanade" mentorite üle ja tervitasime rõõmuga uusi!

Kohtumine algas väikese koolitusega enese ja teiste motiveerimisest, mille viis läbi Reijo Väljak. Arutlesime selle üle, mis motiveerib meie mentoreid koos käima ning jagasime mõtteid selle kohta, mis kedagi igapäevaelus motiveerib ning kas nendest mõtetest oleks ka endale midagi edaspidi kaasa võtta.

Peale arutelu rääkis meie eestvedaja Leini Vahtras eelmise aasta tulemustest. Pisut võib sellest lugeda ka SIIN. Saime ka teada, mida uut on sel õppeaastal oodata ning kuidas mentorpered kohtuma hakkavad. Täitsa uus asi on õpituba, mille käivitame oktoobris. Õpitoas pakume koolilastele õpiabi. Soovijad peavad eelnevalt õppituppa registreerima. Täpsem ajagraafik ning ainete loend, milles abi pakume, selgub õige pea. Kindlasti anname sellest teada! 

Aga juba selle nädala kolmapäeval, 28. septembril toimub meie selle õppeaasta esimene ekspertlaager, millest kirjutame peagi ka siin blogis :)